Festivalul artelor din Zalău, Muza Fest

oct. 7th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 2-18 octombrie 2013, la Zalău se desfăşoară ediţia a V-a a Festivalului Muza Fest. Evenimentul e organizat sub egida Consiliului Județean Sălaj, Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău.

„Artele vizuale, în special pictura, fotografia, grafica și instalația de artă, performance-ul artistic, muzica veche, teatrul, jazzul, workshopurile de artă decorativă, de  film experimental și foto așteaptă publicul interesat de mesajul artei: estetic sau conceptual, provocator sau delectant, relevat în forme foarte variate.

Sărbătoarea muzelor enumeră douăzeci de evenimente ce decurg în locațiile instituțiilor organizatoare precum și în locații adecvate din oraș.

Unic în acest gen, festivalul artelor la Zalău se adresează publicului local, respectiv celui din județ, dar ne așteptăm și la prezența unor iubitori de cultură din regiune, proiectul artistic MUZAFest fiind clasificat începând din acest an ca unul de maximă prioritate județeană și de interes regional. În acest sens, dezvoltarea conceptului prezintă ca prim rezultat parteneriatul cu Institutul Balassi – Centrul Cultural al Republicii Ungare, care se materializează cu prezența în program a unui eveniment expozițional cu totul deosebit: expoziția artistului maghiar de renume internațional, Eifert János.” (organizatorii)

Programul poate fi consultat aici: http://www.culturasalaj.ro/index.php?cmd=stire&idstire=99

Număr de vizualizări :1465


One Comment to “Festivalul artelor din Zalău, Muza Fest”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro