„Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravieţuit Apocalipsei”, de Adrian Novac

oct. 10th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

„Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravieţuit Apocalipsei”, de Adrian Novac, romanul de debut al lui Adrian Novac, a apărut simultan în România şi Statele Unite.

Autorul mărturiseşte că experienţa eroului său “e probabil asemănătoare cu cea a altor mii de oameni care au avut ghinionul să se îmbolnăvească şi care au supravieţuit înfruntării cu un adversar considerat mult prea puternic pentru ei. Imaginaţi-vă dacă vreţi o confruntare pe terenul de fotbal în care Luxemburg, o echipă de funcţionari bancari, chelneri şi studenţi la actorie, câştigă în faţa Braziliei. Ei bine, tânărul e Luxemburg”.

Cartea „Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravieţuit Apocalipsei” este disponibilă pe www.kdo.ro, în timp ce versiunea în limba engleză a cărţii a fost publicată în Statele Unite de ©Black Rose Writing (www.blackrosewriting.com)

Număr de vizualizări :1359


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro