BCU “Carol I” a fost vizitată de către Ugo Bardi, membru marcant al Clubului de la Roma

oct. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

Domnul Ugo Bardi, profesor la Universitatea din Florenţa şi membru marcant al Clubului de la Roma a vizitat Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”. Oaspetele BCU a fost condus în sălile de lectură din Corpul Fundaţie şi Corpul Boema, în Aulă, în spaţiile expoziţionale şi în Corpul Dacia. Domnia sa şi-a manifestat cu mult entuziasm interesul atât pentru colecţiile, serviciile şi istoricul bibliotecii cât şi pentru evenimentele culturale organizate de această instituţie de prestigiu.

Salonul „Carol I” a găzduit o expoziţie de carte rară organizată cu ocazia vizitei domnului profesor, care s-a arătat extrem de interesat şi încântat de cărţile vechi, mari valori bibliofile ale culturii universale.

În încheiere, domnul profesor a semnat în Cartea de Onoare, apreciind biblioteca drept o instituţie magnifică şi exprimându-şi bucuria pentru onoarea de a fi vizitat Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” în cadrul unui tur fascinant.

Număr de vizualizări :864


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro