A patra ediţie a concursului literar pentru amatori „Incubatorul de condeie”

oct. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2013, în mediul online se va desfăşura competiţia anuală adresată amatorilor de creaţie literară „Incubatorul de condeie”, ediţia a IV-a, concurs structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă. Manuscrisele selectate vor fi premiate în data de 14 decembrie 2013. Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului. Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

Înscrierile au loc în intervalul 14 octombrie – 24 noiembrie 2013 pe site, conform Regulamentului.

Jurizarea va avea loc până în data de 1 decemebrie 2013.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, gratuit, în perioada 26 octombrie – 23 noiembrie 2013, la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitorul A.R. Deleanu.

De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru câştigarea participării la aceste atelierele creative.

Mai multe informații despre concurs sau ateliere pot fi accesate pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com .

Număr de vizualizări :1323


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro