”Logart Atelier & Galerie”, spațiu artistic expozițional într-un liceu nevocațional

oct. 10th, 2013 | By | Category: Postcard

Joi, 17 octombrie 2013, va avea loc inaugurarea ”Logart Atelier & Galerie”, un spațiu fondat de artistul vizual Sorin Scurtulescu împreună cu conducerea Colegiului Național ”Constantin Diacoovici Loga” din Timișoara. Interesul elevilor pentru fotografie, pictură, design, grafică, film, și alte experimente vizuale a fost motivul pentru care a luat naștere acest spațiu.


Sorin Scurtulescu va coordona două grupe de elevi selectați din clasele IX-XII care vor activa în două zile pe săptămână după orele de program școlar.
Spațiul „Logart Atelier & Galerie” va fi unul experimental și multimedia, iar acolo vor expune elevi dar și artiști vizuali consacrați. Prima inițiativă de acest gen dintr-un liceu nevocațional.

Număr de vizualizări :1075


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro