“Tinerii la Info FNT”

oct. 25th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 25 octombrie – 3 noiembrie 2013, la Bucureşti se desfăşoară Festivalul Naţional de Teatru, ediţia a 23-a. Sub titlul “Tinerii la Info FNT”, săptămâna viitoare îi aduce în mijlocul mulţimii – pentru autografe şi dialoguri cu publicul – pe tinerii creatori invitaţi în festival. Luni, 28 octombrie 2013, la ora 17:30, compozitorul Tibor Cári va susţine un scurt recital live, extras din spectacolul “Muzica Teatrului”, pe care îl va prezenta în FNT alături de Theatre Fleas Orchestra. Marţi, miercuri şi vineri, ora 17:30, sunt invitaţi la un dialog cu publicul tinerii regizori. Alexandru Mâzgăreanu, Vlad Cristache şi Ovidiu Caiţa sunt cei trei creatori ale căror producţii au fost selectate în secţiunea Teatrul de mâine: “A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare – Teatrul “Regina Maria” Oradea, “Urâtul” de Marius von Mayenburg – Teatrul de Comedie, “Paparazzi sau Cronica unui răsărit de soare avortat” de Matei Vişniec – Teatrul de Nord Satu Mare.

Joi, 31 octobrie, la ora 17:30, Marius Manole va fi, la rândul său, protagonistul sesiunii de autografe şi a dialogului cu publicul. Actorul este prezent în festival cu spectacolele “Năpasta” – Teatrul Naţional Bucureşti şi “Însemnările unui nebun” – ArCuB, în regia lui Radu Afrim şi a lui Felix Alexa. Publicul va mai avea parte, zilnic, de concursuri pe teme teatrale. Ele vor avea loc la orele 14:00, 17:00 şi 19:00, iar premiile constă în: invitaţii la spectacole, albume de artă, cataloage FNT. Nu în ultimul rând, la punctul de informare va funcţiona permanent un stand de carte.

Număr de vizualizări :1163


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro