„PoetikA” în Club A

sept. 16th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 19 septembrie 2013, ora 19.00, în Club A (Bucureşti), va avea loc la o seară de poezie și muzică, în compania poeților Florin Iaru, Octavian Soviany, Adrian Suciu, Aida Hancer, Ofelia Prodan, Adrian Diniș, Andrei Doșa.

După o vară în care serile poetice au avut loc la Club Antiqum, sub titulatura Le Nouvel Antiqum – salon de poezie contemporană, revenim în această toamnă cu o nouă serie de evenimente intitulate PoetikA, din dorința noastră de a aduce în fața publicului cei mai reprezentativi poeți ai literaturii române contemporane sau tineri în plină afirmare, aflați încă în perioada în care acest tip de evenimente îi promovează în direct, în fața microfonului.

La prima ediție Club A / PoetikA au participat Lucian Vasilescu, Dan Mihuț, Dmitri Miticov, Răzvan Țupa, Marius Surleac și Leonard Ancuța, avînd ca invitat special pentru momente muzicale pe Elena Schen.

PoetiKa își dorește să fie o interfață directă între autori și public, un motiv puternic să redescoperim farmecul poeziei, să familiarizăm sau să educăm publicul, indiferent de vîrstă cu noile canoane, direcții sau avangarde apărute în lirica românească, să descoperim tinere talente și să le promovăm. Ne așteptăm să veniți cu creațiile proprii și să vă autopropuneți pentru edițiile care vor urma” – Leonard Ancuţa

Număr de vizualizări :1090


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro