Târgul de carte GAUDEAMUS, pe faleza Radio Vacanţa din Mamaia

aug. 7th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 11 – 15 august 2013, pe faleza Radio Vacanţa din Mamaia, publicul e aşteptat la cea de a cincea ediţie de vacanţă a Târgului de carte GAUDEAMUS. Evenimentul, care încheie Caravana GAUDEAMUS 2013, este organizat de Radio România – echipa Gaudeamus şi Radio România Constanţa – Radio Vacanţa şi se înscrie în seria aniversară care marchează 85 de ani de radiofonie românească şi 20 de ani de la debutul Programului LECTURA – Târgurile GAUDEAMUS.  Proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
“Organizat într-o formulă inedită, adaptată sezonului (soare şi vacanţă) şi locului (una dintre cele mai îndrăgite plaje de pe Litoralul românesc), Târgul GAUDEAMUS va avea câte o surpriză pentru toţi cei care îi vor trece pragul:
– mii de cărţi numai bune de luat la plajă, pentru toate vârstele şi gusturile, la preţuri potrivite pentru sezonul de reduceri;
– cele mai noi titluri, livrate direct pe plajă, pentru cei care nu mai au rabdare până ajung acasă;
– concursul Miss Lectura, adresat celor mai frumoase vizitatoare amatoare de lectură la malul mării;
– un program de vizitare accesibil tuturor, împătimiţi de plajă sau amatori de distracţii nocturne, târgul fiind deschis zilnic între orele 16.00 şi 23.00.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1054


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro