Spectacolul „Pufuleţi şi pufarini” la Vama Veche

aug. 1st, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 2 – 3 august 2013, de la ora 21:00, în „amfiTEATRU”, La Pescărie – Vama Veche, Teatrul Mignon prezintă spectacolul „Pufuleţi şi pufarini”, în regia şi scenografia lui Marin Puşcaş, cu Ionuţ Oprea şi Johnny Bădeliţă.

„Teatru, pantomimă si improvizaţie. Un concept în plină dezvoltare, ceea ce implică o maximă deschidere către orice tip de exprimare, verbală şi non-verbală. Diversitatea este exprimată prin: folosirea cuvântului, inflexiunilor verbale, mimică facială, pantomimă, dar şi tehnici actoriceşti în înşiruirea şi redarea unor personaje fictive, inventate, dar şi cu caracteristici inspirate din realitate şi anume acele ticuri verbale, gesturi care caracterizează orice om obişnuit.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1052


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro