S-a lansat we-are-here.ro, portal de crowdfunding pentru proiecte creative

aug. 20th, 2013 | By | Category: Eveniment

De curând s-a lansat platforma de crowdfunding pentru proiecte creative” We Are Here”. Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane anunță lansarea unui spațiu online unde artiștii, creatorii, inventatorii, educatorii, cunoscuți sau nu, cei care fac lumea să se miște, își vor putea lansa în lume proiectele.

Potrivit realizatorilor, ”We Are Here este un instrument online (adică un site extrem de prietenos cu utilizatorul și complex, cu texte cool, după cum veți vedea) pentru finanțarea proiectelor creative independente. Platforma le oferă artiștilor, inovatorilor, educatorilor și inventatorilor șansa să-și dezvolte proiectele cu ajutorul direct al comunităților lor. Crowdfundingul este acțiunea prin care publicul poate să finanțeze proiectele unor persoane sau organizații, primind în schimb recompense din partea inițiatorilor. Mii de proiecte creative sunt finanțate zilnic la nivel mondial prin crowdfunding. We Are Here primeșe proiecte din muzică, film, teatru, artă urbană, design și expoziție, publishing, tehnologie, știință și educație, mici sau mari, cu tradiție sau în stadiul de concept, care au nevoie de suțtinere financiară și de un public dispus să dea o mână de ajutor”.

Număr de vizualizări :1106


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro