Romanian Short Waves, la Timișoara

aug. 5th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 8 august 2013, și vineri, 9 august 2013, începând de la ora 21.30, în grădina Triade (Calea Martirilor nr. 51/45, Timișoara), va avea loc Romanian Short Waves, proiecția a 14 filme românești de scurtmetraj, prezente anul acesta la Festivalul de la Cannes. Un eveniment organizat de Asociația Secvențe, în colaborare cu Fundația TRIADE.

Începând din 2004, Festivalul de la Cannes include Short Film Corner, un spațiu în care realizatorii se întâlnesc și își prezinta filmele.
Scurtmetrajele românești, reunite sub titlul Romanian Short Waves 2013, au fost proiectate cu sprijinul Asociației Secvențe.

Proiecțiile de joi, 8 august, ora 21,00:
”În acvariu”, regia Tudor Cristian Jurgiu, premiul al III-lea la secţiunea Cinéfondation a Festivalului de la Cannes 2013 – 20’
”Ovo”, regia Eva Pervolovici – 12 ‘
”Cod roşu”, regia Hanno Hoefer – 9’
”Vaca finlandeză”, regia Gheorghe Preda – 20’
”Wonderland”, regia Peter Kerek – 21’
”De azi înainte”, regia Dorian Boguţă – 35’

Proiecțiile de vineri, 9 august, ora 21,00:
”Bad Penny”, regia Andrei Creţulescu – 13’
”Sistemul respirator la păsări”, regia Alina Manolache – 6’
”My Baby”, regia Luiza Pârvu – 19’
”Plimbarea”, regia Mihaela Popescu – 15’
”Waste”, regia Anton Groves – 10’
”Treizeci”, regia Victor Dragomir – 30’
”Între deja şi nu încă”, regia Ioana Mischie – 9’
”Boxed in”, regia Ilinca Neagu – 12’

Număr de vizualizări :1142


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro