GreenFair în final de vară

aug. 25th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 31 august, și duminică, 1 septembrie 2013, între orele 10.00 și 18.00, în Green Hours (Calea Victoriei 120, București), va avea loc o nouă ediție a GreenFair, care va aduce laolaltă artizani și artiști. Intrarea este liberă.


”Ademeniți de muzică și de atmosfera îmbietoare, ne adunăm din vacanță și ne așezăm la umbra Grădinii Green Hours. Artizanii și artiștii au venit cu noutăți: hăinuțe croșetate manual pentru copii și pentru doamne și domnișoare cochete, păpuși, bijuterii din pietre, lemn, metal (cercei, brățări, medalioane, coliere, broșe) obiecte de decor interior (vaze, cutii de bijuterii, oglinzi, cuiere ,etc), haine croite din materiale naturale in și bumbac (unicate și serie mică), poșete și accesorii din piele naturală, ceramică pictată și multe altele”, organizatorii.

Pentru amănunte cu privire la participanți, edițiile trecute ale evenimentului și alte informații, va invităm să accesați site-ul nostru www.greenfair.blogspot.com.

Număr de vizualizări :958


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro