Geo Vasile, cavaler al ordinului Stella D`Italia

aug. 29th, 2013 | By | Category: Eveniment

Scriitorul, criticul şi italienistul Geo Vasile va primi ordinul Stella D`Italia în grad de cavaler, în semn de recunoaştere a serviciilor aduse limbii, culturii şi literaturii italiene şi promovării acestora în România. Ceremonia decernării acestei distincţii va avea loc miercuri, 18 septembrie 2013, de la ora 18.00, la sediul Ambasadei Italiene (str. Henri Coandă nr. 7-9, București).

Urmare a demersurilor Ambasadei Italiei la Bucureşti făcute pe lângă Ministerul de Externe de la Roma, preşedintele Republicii Italiene, Giorgio Napolitano, a semnat în iunie 2013 decretul prin care se acordă ordinul Stella D`Italia în grad de cavaler românului Geo Vasile.
Confirmarea de participare la eveniment se face prin mail, până pe 5 septembrie 2013, la adresa geovsl@yahoo.com.

Număr de vizualizări :1628


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro