”Șapte dintr-o lovitură” la Godot Café Teatru

aug. 23rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 29 august 2013, de la ora 20:00, la Godot Café Teatru (strada Blănari nr 14, București), va avea loc spectacolul de teatru “Șapte dintr-o lovitură”, scris și regizat de LiaBugnar, cu actorii Marius Manole și Ilinca Manolache în rolurile principale. Alături de aceștia, pe scenă vor mai urca și Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter și Maria Obretin.

”O distribuție care funcționează de minune. O plăcere de a juca și a se juca pe scenă, o plăcere de a face teatro și a dărui teatru cum rar întâlnești.
Fără decoruri – doar șapte scaune –, printre doze de umor bine plasate, spectacolul vorbește despre o problemă a societății noastre și abordarea e departe de a fi simplistăsau la îndemână. Lia Bugnar știe pe ce butoanetrebuie să apese, știe să aleagă cuvintele cele mai potrivite,
Subiectul e cu și despre lumea noastră: obsesia pentru televiziune și a televiziunii pentru rating naște monștri de ambele părți, telespectatori și realizatori. O lume crudă în care, de dragul audienței, ființa este anulată și în locul ei activează un mic robot ce mimează acele valori la care cu toții ne raportăm și în care nimeni nu mai crede cu adevărat și pe care nu le mai recunoaște.”
(Monica Andronescu, yorick.ro)
Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 021 31 61 682 și 0736 414 244.

Număr de vizualizări :1131


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro