Teatrul fără tavan prezintă „Ruleta rusească”

iul. 25th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 26 iulie 2013, ora 21.15, la Teatrul de Artă Bucureşti, în cadrul proiectului Teatrul de Artă fără Tavan (Strada Sfântul Ştefan 21, Bucureşti), va avea loc spectacolul „Ruleta rusească”, după poemul “Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky, în interpretarea actorului Ovidiu Niculescu, pe muzica live a celor de la Trupa Veche. „Spectacolul ,,Tonight I’m Yours” este un one man show bazat pe cele mai bune compoziţii ale mele în calitate de cantautor, apărute pe cele câteva CD-uri ale mele. Nu este un recital propriu-zis în sensul clasic al cuvântului, ci, mai degrabă o destăinuire a sufletului meu după atâţia şi atâţia ani de carieră nu chiar de neglijat.” (Eugen Cristea)

„De ce „Ruleta rusească”? Simplu, pentru că în lumea de azi, ruleta rusească este jocul în care suntem obligaţi să trăim de către societate, de politică, de dogmele religioase şi, din păcate, inclusiv de iubire.

De ce poezie şi muzică rusească? Pentru că, aşa cum spunea Ivan Alekseievici Bunin: „Sufletul rusesc este ca lemnul din care se fac şi bâte şi icoane”. Nu vi se pare că această descriere ni se potriveşte frapant de bine şi nouă românilor?

De data asta restul nu o să mai fie tăcere, o să fie revoltă şi emoţie.” (Ovidiu Niculescu)

Număr de vizualizări :1421


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro