Teatrul de Artă Bucureşti deschide stagiunea de vară

iul. 3rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Începând de luni, 8 iulie 2013, Teatrul de Artă București (TAB) inaugurează o  stagiune de vară în aer liber. În curtea interioară a TAB (Str. Sf. Ştefan nr. 21, Bucureşti), s-a amenajat “Teatru fără tavan”, un spațiu de  evenimente, spectacole de teatru și concerte. AgentiadeCarte.ro este partener media.

Luni, 8 iulie 2013, ora 20:15, va avea loc o sesiune de discuții şi fotografii, concert de muzică clasică şi conferinţa de presă.  De la ora 21:15, va fi prezentat CARAGIALE.RO – spectacol de teatru coupe, în premieră, cu povești mai puțin cunoscute ale lui Caragiale, iar de la ora 21.45, va fi prezentat  un spectacol inedit, „Ludwig, Niccolo & Jo”,  cu actorii Radu Gheorghe și Mihai Bisericanu, alături de Georgeta Ciocârlan.

Programul lunar al stagiunii este disponibil pe http://www.teatruldearta.ro/

Număr de vizualizări :1082


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro