Cosmin Berghean și Sergiu Băcioiu expun ”Tăcerea luminii”

iul. 19th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 22 iulie 2013, la Casa Gazelor Naturale din Mediaș (șoseaua Sibiului, nr. 5), de la ora 17.00, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie subterană “Tăcerea luminii”, semnată de Cosmin Berghean și Sergiu Băcioiu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația de Speologie, Ecologie și Turism ”Polaris Med”. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 23 iulie – 1 septembrie 2013.

”Evenimentul are ca scop aducerea în atenția publicului larg a laturii extravagante a lumii subterane din țara noastră. În cadrul evenimentului, speologii Cosmin Berghean si Sergiu Băcioiu vor susține o sesiune de comunicare privind formarea, evoluția, protecția peșterilor, speoturismul și fotografia de peșteră prezentând o colecție de ilustrații cu peșterile de pe teritoriul României. Aceste lucrări reprezintă rodul muncii de peste 20 de ani a domnului Cosmin Berghean” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1268


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro