„Paris, Mon Amour”, în Parcul Titan

iul. 12th, 2013 | By | Category: Eveniment

Duminică, 14 iulie 2013, în Parcul Titan (Bucureşti), va avea loc spectacolul-colaj de chansonete „Paris, Mon Amour”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, producţie a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Reprezentaţia se desfăşoară în cadrul Zilelor Multiculturalităţii, un eveniment organizat de Primăria Sectorului 3 şi de Centrul Cultural „Casa Artelor”, cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Programul artistic are loc între orele 17.00 – 22.00, şi va beneficia de prezenţa primarului sectorului 3, domnul Robert Negoiţă.

Programul include un vernisaj în aer liber – Paris, ieri şi azi, concertul De dragoste şi cavalerism – susţinut de formaţia „Truverii”, un spectacol de operă pentru copii – Monsieur Choufleuri (Opera Comică pentru copii), şi proiecţia de film Paris, je t’ame, prezentată de Irina Margareta Nistor. Conceptul şi regia evenimentului sunt semnate de Alice Barb.

Spectacolul Teatrului Naţional de Operetă închide programul artistic al zilei şi aduce în faţa publicului cele mai cunoscute chansonete franţuzeşti de Edith Piaf („Je ne regrette rien”, „La vie en rose”), Jacques Brel („Ne me quitte pas”) sau Joe Dassin („Salut”), interpretate de soliştii Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, cu acompaniamentul orchestrei şi al ansamblului de balet. Spectacolul „Paris, mon amour” este una dintre cele mai de succes producţii ale instituţiei, jucată până acum în peste 10 oraşe din ţară în faţa a mii de spectatori. Construit pe structura unui colaj din momente muzicale diferite, „Paris, mon amour” imaginează o lume a Parisului de toate zilele, dar şi a Parisului curtezanelor, a florăreselor, a micilor comercianţi de stradă şi a îndrăgostiţilor de pretutindeni.

Evenimentul este urmat de lansarea albumului cu muzica inclusă în spectacol, primul proiect de înregistrare pe suport audio a pieselor interepretate într-un spectacol muzical.

Număr de vizualizări :1231


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro