Remus Ilisie expune ”Dissection of the light”

iul. 16th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 18 iulie 2013, de la ora 19.00, la Galeria Konstant (Piața Tineretului nr. 1, Oradea), va avea loc Remus Ilisie personal show, ”Dissection of the light”.

Remus Ilisie s-a născut la Oradea, în 1980. În prezent trăiește și lucrează în Oradea. În 2005 devine licențiat al universității de Artă, Cluj. În 2007, masterand în pictură al aceleiași universități. A participat la mai multe expoziții de grup în Oradea și nu numai și, de asemenea, a realizat și câteva expoziții personale.

Număr de vizualizări :1159


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro