Pneumatix & Paolo Profeti, În Pod la Historia

iul. 16th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 20 iulie 2013, de la ora 23.00, În Pod la Historia (Str. Sfântul Dumitru, nr. 3, București) va avea loc un concert de electro jazz cu Pneumatix & Paolo Profeti. Intrare liberă.

”Paolo Profeti (alto sax) vine din Milano, unde a făcut şi face parte din proiecte din cele mai diverse: după Civica Jazz Band, Time Percussion, Contemporary Ensemble, și To Book A Rest Quintet, Paolo este acum prim alto al Artchipel Orchestra (câştigătoarea premiului „Best Italian band of the year” în „TOP JAZZ 2012”) și membru nelipsit din Mamud Band, una din cele mai importante formaţii italiene de afro-funk, al cărei ultim album s-a lansat în luna mai. În București, Paolo colaborează atât cu jazz-men consacrați precum Sorin Romanescu ori Adi Stoenescu, cât și în proiecte inedite împreună exponenți ai culturii alternative precum artist-healer-rul Joel Silva (boluri tibetane). Pe scena italiană și elvețiană, Paolo are o vastă experiență în improvizația alături de DJs de orientare sound /trance /tribal /funky /house, făcându-şi un scop din a oferi dansatorilor mereu noi și noi inspirații ritmice și melodice, în dorinţa de a-i transporta, alături de DJ, mereu spre alte dimensiuni ale dansului.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1126


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro