La Serendipity se colectează cărți pentru copiii din orfelinate

iul. 3rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 6 iulie 2013, de la ora 12.00, la Ceainăria Serendipity (str. Dumbrava Roșie nr. 12, București), va avea loc o acțiune umanitară de strângere de cărți pentru copiii orfani. Evenimentul este organizat de ONG-ul Ajutor Real (www.ajutor-real.ro), ai cărui membri sunt exclusiv voluntari, și susținut de Ceainăria Serendipity încă de la lansarea în 2008 a proiectului de construire de biblioteci în orfelinate, cu cărți provenite din donații.


Șapte biblioteci sunt deja gata (mobilier, accesorii, decorațiuni și desigur cărți) iar alte două sunt în lucru. Aproximativ 70 000 de cărți au fost donate de către persoane care au vrut să ajute, prin rețeaua de colectare creată în teatre, librării și ceainării.

Mai multe detalii despre proiect pe www.cartipentruorfani.ro.

”Vă așteptăm sâmbătă să aduceți cărți mai noi sau mai vechi, cărți de povești, de beletristică, acele cărți care vor încălzi suflete și pot forma caractere.

Din considerație pentru gazdele noastre, vă invităm să savurați un ceai aromat sau o limonadă pe durata luării cărților în evidență de către voluntarii noștri.

Dacă vreți să dați o mână de ajutor, sunteți bineveniți”  (Echipa” Ajutor-Real”)

Număr de vizualizări :2046


One Comment to “La Serendipity se colectează cărți pentru copiii din orfelinate”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro