Festivalul de Film Istoric Râşnov, ediţia a V-a

iul. 8th, 2013 | By | Category: Postcard

În perioada 2 – 11 august 2013 se va desfăşura Festivalul de Film Istoric de la Râşnov. Miercuri, 10 iulie 2013, ora 13:30, la Arenele BNR din Bucureşti (intrarea din strada Doctor Lister), va avea loc conferinţa de presă dedicată acestui festival. Vor fi prezentate informaţii detaliate despre temele ediţiei de anul acesta, invitaţii speciali, filmele şi concertele incluse în program. La conferinţa de presă vor fi prezenţi: Jiri Sitler, ambasadorul Cehiei; Nicolae Pepene, directorul Cetăţii Râşnov; Irina Margareta Nistor, critic de film; Sorin Mîndruţescu, membru al echipei de organizare.

Acest festival este unicul eveniment cu acest profil în sud-estul Europei. La ediţia din acest an vor fi prezentate peste 40 de filme documentare şi de ficţiune, într-un maraton cinematografic de peste 70 de ore.

Mai multe informaţii la pagina web: http://www.ffir.ro/

Număr de vizualizări :1189


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro