Expoziția ”Croații ieri și azi”, vernisată la MȚR

iul. 1st, 2013 | By | Category: Eveniment

Marți, 2 iulie 2013, de la ora 12.00, la Sala Laolaltă din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român, va avea loc vernisajul expoziției despre viața și obiceiurile croaților din România ”Croații ieri și azi”. Un eveniment organizat de Ambasada Croației în România și Muzeul Național al Țăranului Român. Expoziția poate fi vizitată în perioada 2 iulie – 1 octombrie 2013.


Expoziția, cea de-a șasea din ciclul expozițiilor temporare desfășurate în cadrul proiectului Laolaltă, prezintă imagini reprezentative pentru costumul și obiceiurile croaților din Carașova și câteva obiecte din colecțiile Muzeului Național al Țăranului Român.

Expoziția va putea fi vizitată până pe 1 octombrie 2013, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00. (Intrarea în expoziție se face din Șoseaua Kiseleff, nr.3).

Număr de vizualizări :1088


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro