Au început înscrierile la Concursul Național de Coregrafie

iul. 19th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 8 – 10 octombrie 2013, la București va avea loc Concursul Național de Coregrafie organizat de Asociația Secția de Coregrafie, concurs ce se adresează coregrafilor, dansatorilor, regizorilor, actorilor și performerilor. Premiul este oferit de Ministerul Culturii și Cultelor prin Administrația Fondului Cultural Național și constă în 10.000 ron.

”Misiunea CNC este de a prezenta și de a analiza mediul artelor spectacolului contemporan din România, introducând în atenția publicului și a profesioniștilor cele mai inovatoare tendințe artistice.

Căutam opere de creație coregrafică care fuzionează stiluri de dans și idei ce apar din conviețuirea artiștilor din diferite domenii al artelor spectacolului contemporan” (organizatorii)

Condiții de participare

Formularul de înscriere completat, împreună cu filmarea lucrării coregrafice la calitate HD și taxa de participare trebuie să ajungă în posesia organizatorilor până pe 30 august 2013. Aplicanții sunt rugați să trimită formularul de înscriere completat, filmarea HD a lucrării coregrafice și copie după ordinul de plată sau foaia de vărsământ, la adresa cartieruldedans@gmail.com, prin wetransfer.com sau transfer.ro, până pe 30 august 2013.

Filmarea trebuie să conțină lucrarea ce urmează să fie prezentată în competiție, fără tăieturi și montaj, la plan general și dintr-un singur cadru.

Descarcă Formularul de înscriere de pe http://adnonline.ro/noutati/inscrieri-pentru-concursul-national-de-coregrafie

Taxa de participare este de 100 de ron și poate fi plătită numai prin bancă în contul Asociației Secția de Coregrafie RO38BTRL04501205723902XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Victoriei, cu mențiunea Înscriere CNC.

La concurs pot aplica artiști cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Admiterea în concurs va fi decisă de un prejuriu, iar aplicanții vor fi informați până pe 5 septembrie.

Artiștii selectionați trebuie să-și confirme acceptul până la data de 9 septembrie.

Faza finală a competiției se va desfășura în fața juriului și a publicului în perioada 8-10 octombrie.

Organizatorii nu asigură cazarea și transportul pentru participanții din provincie, dar cei interesați pot beneficia de o ofertă redusă de cazare.

Pentru mai multe informații legate de concurs: sectiadecoregrafie@gmail.com

Număr de vizualizări :1251


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro