”Vorbe, vorbe, vorbe…”, la Teatrul Mignon

iul. 9th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 12 iulie 2013, de la ora 20.30, la Teatrul Mignon (Hristo Botev nr.1, Bucureşti), va avea loc avanpremiera spectacolului “Vorbe, vorbe, vorbe…” pe texte de Dumitru Solomon, în regia Deliei Nartea. Din distribuție fac parte actori tineri: Luminița Bucur, Oleg Apostol și Alexandru Sinca. Scenografia spectacolului este semnată de Mirela Trăistaru. Următoarele reprezentații cu acest titlu vor avea loc pe 15 și 30 iulie 2013.


Textele alese sunt 5 piese scurte de Dumitru Solomon: „Coşmar”, din volumul de schiţe dramatice şi piese într-un act ”Dispariţia” (Editura Pentru Literatură, 1967), „Superba, nevăzuta cămilă…”, „Orient-Expres”, „Vorbe, vorbe, vorbe…” şi „Joc”, din volumul ”Socrate” (Editura Eminescu, 1970).

Dumitru Solomon spunea: ”Scriu comedie fiindcă îmi place să-i văd pe oameni râzând, fiindcă mă bucură lumina de pe chipul omului care zâmbește, așa cum mă înspăimântă întunericul de pe chipul celui care nu poate sau nu știe să zâmbească”.

Număr de vizualizări :1233


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro