”Across Trio” live la Green Hours

iul. 15th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 17 iulie 2013, de la ora 20.00, la Green Hours jazz-cafe (Calea Victoriei, 120, București), va avea loc un concert ”Across Trio” (IT/RO), adică Paolo Profeti – saxofon, Sorin Romanescu – chitară și Adi Stoenescu – orgă hammond.


Paolo Profeti este un saxofonist alto cu o bogată experiență și activitate pe scena italiană de jazz. A studiat cu jazzmeni de renume (Jesse Davis, Rosario Giuliani, Billy Harper) și a activat în proiecte precum Civica Jazz Band, Time Percussion, Contemporary Ensemble ori To Book A Rest Quintet. În prezent, Paolo este prim alto al Artchipel Orchestra, recenta câştigătoare a premiului “Best Italian band of the year” în “TOP JAZZ 2012” ţinut de revista italiană Music Jazz si colaboreaza cu Mamud Band, trupă de afro-funk.

Sorin Romanescu a cântat cu toate numele importante din Romania şi nu numai (Nicolas Simion, Luiza Zan, pentru a aminti doar câteva).

Adi Stoenescu a colaborat cu muzicieni precum Alex Man ori Cătălin Milea si aduce prin natura instrumentului său o dinamică extinsă, furnizând totodată şi liniile de bas.

”Cei trei au deja o istorie comună iar în această formulă propun un repertoriu bazat pe compoziții proprii și completat de standarde de jazz.” (organizatorii)

Rezervare la concerte@greenhours.ro

Număr de vizualizări :1161


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro