Vernisaj Paul Hitter, No Retreat – No Surrender 2004-2013

iun. 27th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 29 mai 2013, ora 20.00, la ArtHub (Bdul Mărășești nr. 107, sector 4, București), va avea loc vernisajul expoziției retrospective ”No Surrender”, cu peste 70 de lucrări semnate Paul Hitter în intervalul 2004-2013. Curator: Nona Șerbănescu.


„Peste 50 de pânze și un număr impresionant de desene, fotografii, lucrări de grafică, înregistrări video și instalații obiect semnate Paul Hitter își așteaptă vizitatorii în galeria de artă contemporană ART HUB, începând de sâmbătă, 29 iunie și până pe 4 septembrie 2013, într-o expoziție document curatoriată de Nona Șerbănescu, ce inventariază munca artistului din perioada 2004-2013.
Expoziția se deschide cu un vernisaj-petrecere pe 29 iunie 2013 între orele 20.00-24.00 și va fi pretext pentru mai multe evenimente conexe de-a lungul verii 2013: artist talks, concerte de muzică experimentală și improvizație, piese de teatru cu caracter social, lecturi și proiecții de film. Evenimentele ulterioare vor fi anunțate separat. Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri în intervalul 12.00- 16.00 sau cu programare telefonică/via email în restul timpului.
Pentru a afla mai multe despre artist, publicul poate vizita pagina personală: http://paulhitter.blogspot.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/paulhitter după cum pentru informații suplimentare despre expoziția No Surrender se poate accesa pagina www.ArtHub.ro” (organizatorii)


Expoziția și evenimentul de deschidere de la ART HUB sunt organizate de Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane.

Număr de vizualizări :1162


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro