Vernisaj la Dizainăr

iun. 26th, 2013 | By | Category: Postcard

Joi, 27 iunie 2013, de la ora 20.00, la Dizainăr (Str. Puțul cu Plopi nr. 17, București), va avea loc vernisajul unei expoziții semnate de Animat / Vlad Eftenie / Andreea Elisei / Alex Gâlmeanu / Mihnea Ghilduș / Ionuț Staicu + Carmen Acsinte.


De asemenea, sâmbătă, 29 iunie, ne găsiți la Casa de pe Chei, un nou proiect ce va fi lansat de Artwe.
Începând cu ora 14 și până-n seară reinterpretăm interiorul casei alături de 441 Design Studio, Woodbenice, Atelierul de Print, Caiverzipepereți, Moyo Design, Aerium, Alina Filipoiu, Ioana Negulescu, Victoria Tonu.
În luna iulie vor avea loc seri de discuții cu și despre designeri dar mai ales despre designul și piața de design din România și o surpriză din zona designului grafic.

Număr de vizualizări :1298


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro