Tineri interesaţi de cultura în România?

iun. 20th, 2013 | By | Category: Eveniment

Reţeaua de Tineret a Parlamentului Cultural European îi invită pe cei interesaţi să se alăture unei reţele de tineri interesaţi de cultura în România. Aceştia pot participa la creşterea unei comunităţi profesionale de artişti, manageri culturali şi alţi specialişti din domeniu. Înscrierile se desfăşoară până pe 28 iunie 2013, trimiţând un CV şi o scurtă scrisoare de intenţie la ecpyn.romania@gmail.com.

“Împreună putem să schimbăm idei şi să discutăm practici culturale din România şi din Europa, avem ocazia să ne cunoaştem mai bine şi să realizam proiecte comune, şi să participăm la Reţeaua de Tineret a Parlamentului Cultural European.

Noi suntem Corina Bucea şi Raluca Pop şi coordonam ECP YN România, din care şi tu poţi face parte. Căutăm persoane tinere, cu vârstă între 20-35 de ani, care activează în sectorul cultural din România şi doresc să se implice pentru a promova cultura şi arta în România. La început vom fi 10 persoane din medii culturale diferite, din toată ţara. Apoi ne propunem ca reţeaua să crească. Ne dorim să aducem împreună persoane bine conectate la practica culturală a domeniului în care lucrează, dornice să cunoască tineri profesionişti din restul ţării şi din Europa şi să fie ambasadori ai artei şi culturii în comunitatea lor. Căutăm să ne cunoaştem şi să lucrăm împreună pentru a transforma diferenţele de opţiuni artistice, pregătire profesională specifică sau mediu de lucru într-un avantaj. Aşteptăm cu interes propuneri din întreaga ţară, de la tineri animaţi de dorinţa de dialog şi schimb de experienţe şi intenţia de a susţine valoarea artei şi culturii, în România şi la nivel internaţional.” (Corina Bucea şi Raluca Pop)

Număr de vizualizări :844


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro