„Românii secolului XXI” de Rhea Cristina

iun. 5th, 2013 | By | Category: Eveniment

Jurnalista și scriitoarea Rhea Cristina a publicat volumul „Românii secolului XXI”, care cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalităţi româneşti atât din sfera culturală cât şi din alte domenii importante ale societăţii. Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte şi complexe şi tratează ideea naţiunii române, destinul poporului român pe plan cultural, social, istoric şi politic. Aceste personalităţi   – o mare parte a elitei româneşti – sunt, graţie carierelor impresionante şi caracterelor de care dispun, adevărate modele pentru tinerii României  contemporane.

Volumul este disponibil exclusiv pe CorectBooks, și poate fi achiziționat în formatele PDF și ePub.

RHEA Cristina, scriitor şi jurnalist, născută la 6 aprilie 1973 în oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, România.  Din 2002, este membru al Uniunii Scriitorilor din România.  Până în prezent, a publicat 8 cărţi în domeniul Literaturii, al Jurnalismului şi al Ştiinţelor Comunicării. În 2007 a fost bursierul fundaţiei Kulturkontakt Austria, Programul de Rezidenţă artistică „Writers-in-Residence“, Viena, Austria.   Din 2011  este doctorand în Ştiinţe Umaniste la Facultatea de Litere (Departamentul de Literatură), Universitatea din Bucureşti, România.

Număr de vizualizări :2594


2 Comments to “„Românii secolului XXI” de Rhea Cristina”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro