Copiii de la Centrul Sf. Nicolae expun la Librăria Predania

iun. 13th, 2013 | By | Category: Postcard

Duminică, 16 iunie 2013, de la ora 16.00, la Librăria Predania din București, va avea loc vernisajul expoziției ”Mâini și suflet de copil”, semnată de copiii de la Centrul Misionar Sfântul Nicolae, îndrumați de Pr Emanuel Ganciu (coordonator cursuri arte plastice, Centrul Misionar Sf. Nicolae, Parohia Jilava) și Raluca Băloiu (profesor arte plastice, modelaj, pictură, xilogravură etc).


”Expunem lucrările făcute de copiii de la Centrul Misionar Sfântul Nicolae. Pentru continuarea cursurilor de arte plastice, copiii au nevoie de un sprijin. Acest sprijin poate veni chiar din partea ta! Alege-ți ce îți place – un peisaj pe pânză, o icoană pe lemn sau o xilogravură (gravură pe lemn, transpusă pe hârtie) și așaz-o în camera ta, pe perete, dar lasă o mică donație pentru lucrarea pe care ți-ai ales-o.
Îndrumători: Pr Emanuel Ganciu (coordonator cursuri arte plastice, Centrul Misionar Sf. Nicolae, Parohia Jilava) și Raluca Băloiu (profesor arte plastice, modelaj, pictură, xilogravură etc).
După ce vom povesti cum am ajuns noi să pictăm, te invităm să participi, gratuit, la un workshop de actorie și confecționare păpuși. Vei învăța cum se pregătește un actor pentru un spectacol, îți vei face propria păpușă care va fi partenerul tău de scenă.
Coordonatori atelier: Raluca Băloiu și Andreea & Matei Dobrovie
Mulțumim celor care ne-au ajutat să ducem acest proiect la bun sfârșit. Mulțumim Moara de hârtie – Dana și Ion Georgescu pentru amabilitatea de a ne învăța despre arta tiparului și pentru tipărirea pe hârtie manuală a xilogravurilor. Mulțumim Librăriei Predania pentru spațiul oferit pentru expunerea lucrărilor și Agenției de Carte pentru promovare.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1262


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro