Festivalul ”Lună plină”, ediţia a II-a

iun. 30th, 2013 | By | Category: Postcard

În perioada 14-18 august 2013, la Biertan, județul Sibiu, va avea loc cea de-a 2-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „LUNĂ PLINĂ”.


Vizionările vor avea loc în aer liber (Grădina Melies – 1000 de locuri și Cinema Vertigo – 400 de locuri) și în interior (Sala Karloff – 120 de locuri și Studioul Ion Hobana – 180 de locuri).

Abonamentele se pot achiziționa de pewww.biletmaster.ro, sistem de vînzare computerizată, care ajută la procurarea rapidă a biletelor de intrare şi a abonamentelor.

Prima ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „Lună Plină” a strîns, pe parcursul celor 3 zile de festival, 3000 de spectatori, cu 812 bilete și 236 de abonamente vîndute.

Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul: http://lunaplinafestival.ro/.


Număr de vizualizări :1636One Comment to “Festivalul ”Lună plină”, ediţia a II-a”

  1. Haihui spune:

    Transport Bucuresti – Biertan. O calatorie foarte „altfel” pana la Luna Plina si inapoi. ^^ Detalii: https://www.facebook.com/events/205094532981642/

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro