“Plaja de Carte Litera” la Vama Veche

iun. 30th, 2013 | By | Category: Eveniment

Editura Litera propune publicului peste 1000 de cărți, de la beletristică, istorie și biografii, la carte practică, psihologie și cărți pentru copii. Dintre colecţiile disponibile la “Plaja de Carte Litera”: IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practică, Nobel, Cărți Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toți copiii.

“Vama Veche și-a câștigat în timp renumele de pol al libertății estivale, al distracției și muzicii de calitate. Vara aceasta ne-am gândit să adăugăm tuturor acestor calități și pe aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cărțile noastre vă stau la dispoziție. Oricine dorește să citească, este invitat la cortul de la intrarea în Plaja de carte Litera, de unde poate împrumuta în regim de bibliotecă orice cărți dorește. Această acțiune nu implică nici un cost, iar oferta este generoasă și pentru toate gusturile.” (organizatorii)

Mai multe informaţii la pagina web: https://www.facebook.com/pages/Plaja-de-Carte/574707009227715

Număr de vizualizări :4197


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro