“Literatura de azi. Di@loguri pe net” de Daniel Cristea-Enache

iun. 10th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 11 iunie 2013, ora 18:00, la Librăria-Cafenea Erasmus (Sibiu), va avea loc o dezbatere pornind de la volumul “Literatura de azi. Di@loguri pe net” de Daniel Cristea-Enache, Editura Polirom. Invitaţi: Simona Chiţan, Veronica D. Niculescu, Radu Vancu.

„Dialogul la care m-a provocat Daniel Cristea-Enache a fost un incitant prilej de introspecţie. Sînt mişcat că mărturia mea şi-a găsit locul între condeie de o invidiabilă pregnanţă şi originalitate. Avem în faţă un volum excelent, plin de fervoare şi farmec, animat de un seducător har al expresiei care confirmă creativitatea de vaste resurse – şi în această tulbure perioadă – a literelor româneşti. Nu putem decît să fim recunoscători admirabilului nostru amfitrion pentru devoţiunea inteligentă cu care ne-a regizat şi înfrăţit în această aventură livrescă.” (Norman Manea)

Număr de vizualizări :1205


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro