Steve Houben Quartet va cânta la trei festivaluri importante de jazz din România

mai 15th, 2013 | By | Category: Eveniment

Steve Houben Quartet va reprezenta Valonia-Bruxelles, în perioada 16-18 mai 2013, pe scena Festivalul de jazz de la Sibiu, Napoca Jazz, Blues & Wine Festival organizat la Cluj-Napoca și Hot Jazz Summit organizat la Ploiești, în următoare componență : Steve Houben – saxofon și flaut, Cédric Raymond – bass, Richard Hollander – tobe, Quentin Liegeois – chitară.

Programul concertelor Steve Houben Quartet pe scena celor trei festivaluri este următorul :

– 16 mai, ora 19.00, Teatrul Gong, Sibiu;

– 17 mai, ora 19.00, Terasa Casinoului din Parcul Central, Cluj-Napoca;

– 18 mai, ora 19.00, Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești.

Steve Houben este un artist cunoscut în toată Europa. Stilul său preferat este jazzul, dar experiențele lui muzicale au parcurs și muzica tradițională din Europa, muzica din Maghreb, muzica braziliană și muzica clasică.

De-a lungul carierei, Steve Houben a concertat alături de artiști legendari : Chet Baker, Bill Frisell, Kermit Driscoll, Mike Stern, George Coleman sau Joe Newman. În 2000, a primit premiul Django d’Or (Belgia). In prezent, Steve Houben este profesor de saxofon și directorul Conservatorului Regal din Liège (Belgia).

Programul complet și informații despre bilete : www.sibiujazz.ro www.napocajazz.ro www.teatruploiesti.ro

Număr de vizualizări :1085


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro