Pictorul Gheorghe I. Anghel, la “Cafeneaua critică”

mai 7th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 8 mai 2013, ora 19:00, în Club A din Bucureşti,  va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale “Cafeneaua critică”. Invitat: pictorul Gheorghe I. Anghel, unul dintre cei mai mari pictori români ai ultimei jumătăţi de secol. Acesta a împlinit recent 75 de ani (s-a născut la 7 aprilie 1938). Autor al unei opere impunătoare, Gheorghe I. Anghel va vorbi la „Cafeneaua critică” despre viaţa şi despre arta sa. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A.

Număr de vizualizări :1075


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro