Noaptea Albă a Galeriilor – NAG #7

mai 21st, 2013 | By | Category: Proiecte

Vineri, 24 mai 2013, Noaptea Albă a Galeriilor propune un nou traseu în harta nocturnă a evenimentelor de artă contemporană din București, fiind vorba despre 26 de galerii și 29 de spații alternative. NAG#7 marchează un program variat în care publicul este invitat să participe la vernisaje ale unor artiști prezentați în premieră, o producție specială în locația NAG, demonstrații artistice, performance-uri, instalații audio – video, inaugurarea unor noi locații și lansarea unor proiecte care sperăm că vor deveni puncte de reper în promovarea artei contemporane românești. Programul detaliat și harta galeriilor vor fi prezente în toate locațiile participante, iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descărca formatul printabil.


Pentru prima oară NAG va pune la dispoziția orașului și aplicații IOS și Android, structura acestora va ajuta atât la navigarea cu ușurință în harta galeriilor, cât și la localizarea în oraș a fiecărui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice. Aceste coduri vor fi amplasate în oraș, în zonele centrale (Victoriei, Romană, Universitate, Unirii), ele indicând precis cele mai apropiate galerii și harta zonei pentru a le localiza.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG#7, realizat de către Asociația Ephemair, este un proiect cultural produs cu sprijinul Raiffeisen Bank și cu susținerea partenerilor: MNAC, Corcova Roy & Damboviceanu Winery. Partener principal media: Radio Guerilla. Parteneri media: Digi24, RING, Bună dimineața București!, Cocor Media Channel, Igloo, Zeppelin, Tataia, feeder.ro.

Echipa NAG #7: Suzana Dan / Silvia Rogozea / Șerban Jipa – organizatori, Veronica Solomon / identitate vizuală & animație, Sillyconductor / sunet animație, Andrei Nastasa / web development, Ovidiu Dumitriade / aplicație iOS, Victor Hernest / aplicație Android
Detalii, informații, noutăți pe www.noapteagaleriilor.ro // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO

Contact: noaptealba@gmail.com

Număr de vizualizări :950


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro