Ileana Vulpescu, aniversată la Biblioteca Națională a României

mai 13th, 2013 | By | Category: Postcard

Vineri, 17 mai 2013, de la ora 17.00, la Sala de Conferințe ”Mircea Eliade a Bibliotecii Naționale a României (B-dul Unirii nr. 22, București), va avea loc un eveniment aniversar Ileana Vulpescu. Un eveniment organizat de Arta Conversației și Biblioteca Națională a României.

Printre invitații care participă la acest eveniment se vor număra poeți coautori ai antologiei bilingve „Infinitul iubirii“, poeți participanți în cadrul concursului de poezie „Sens, Sensibilitate“ – in honorem Ileana Vulpescu, poeți participanți la expoziția de carte , debutanți, artiști plastici, prieteni…, dar și personalități artistice și literare, cadre didactice universitare, prieteni din alte grupuri virtuale, prietenii prietenilor noștri.
Segmentul muzical este asigurat de Laurențiu Cazan, Andrei Păunescu, Traian Chiricuță, Cătălin Codru și Trupa Arhaic. Dan Lucian Corb asigură muzica instrumentală, dar și muzica pe versurile poeților Romulus Vulpescu, Constantin Cristescu și Elisabeta Gîlcescu. Cu acest prilej, Ileana Vulpescu va înmâna trofeul Arta conversației. Nu vor lipsi surprizele evenimentului.

Număr de vizualizări :3575


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro