Daniel Țurliu, ”În căutarea tradiției”

mai 15th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 16 mai 2013, de la ora 19:00, la Centrul pentru Arte Contemporane Alchemia (Calea Moșilor nr. 95, sector 2, București), va avea loc vernisajul expoziției ”În căutarea tradiției”, semnată de artistul Daniel Țurliu.

”Pentru mine, tradiția (în pictură ) este școala de la care învăț continuu. Această învățare este permanentă, și cu cât încerc să mă apropii mai mult de învățătura maeștrilor picturii, cu atât mi se revelează propria neputință. Întodeauna constat cât de puțin pot și cât de mult am de învățat de la înaintașii mei” (Daniel Țurliu)

Număr de vizualizări :966


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro