Blue Nipple Boy la Alchemia

mai 9th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 11 mai 2013, începând cu orele 21,00, la Alchemia (Calea Moșilor 95, București), va avea loc un nou eveniment special – BLUE NIPPLE BOY [live concert]. Blue Nipple Boy înseamnă un sound acustic alternativ transpus într-un ambalaj fresh și completat cu o doză mare de energie și culoare. Concertele trupei sunt foarte dinamice și se caracterizează printr-o călătorie prin multe stiluri muzicale, de la indie, alternative, până la bossa nova și reggae.

De la apariție și până în prezent, Blue Nipple Boy s-au remarcat prin mai multe single-uri în heavy rotation-ul Radio Guerrilla și a altor radiouri din România, piesele lor ajungând chiar și pe radiouri din Franța, Danemarca sau USA. Piesa Bear Comes Naked a fost inclusă pe compilația internațională Music Alliance Pact (Mai 2011), trupa fiind prezentată în celebra publicație The Guardian.
B’Eestfest, Sala Palatului, Plai Festival Timișoara, Arenele Romane, Peninsula Felsziget Festival (2011), Street Heroes Festival, Guerrilive Radio Session sunt doar câteva dintre festivalurile și concertele în care au fost invitați. Cea mai mare apariție live de până acum a fost la SZIGET FESTIVAL 2012 în Ungaria, apariție în urma căreia au fost incluși de Virgin.com în „SZIGET 2012 – top 5 startling new discoveries”.
Au fost invitați în Apropo TV sezonul 2013 și au apărut de mai multe ori la MTV România, 1 Music Channel, UTV, Antena 1, Antena 2, TVR, UTV, Europa FM. S-a scris despre ei în Sunete, Elle, DOR (Decât O Revistă), Arte și Meserii, Tabu, BeWhere și numeroase alte publicații.
Cel mai nou single al trupei este Musa Nana, o combinație exotică de reggae, jungle, acustic, lansat pe 19 aprilie 2013 în București – http://www.youtube.com/watch?v=yFt2nxLuQg4
Pentru concertul de sâmbătă din Alchemia, codul serii lansat de băieții este: “blue energy in full alchemy night”.

Număr de vizualizări :1217


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro