„HIT Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitură” de Florin Grozea

mai 28th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 29 mai 2013, ora 12.00, la Scena Arena (Pavilionul C3) din cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, Bucureşti), va avea loc lansarea oficială  a primei cărţi inspiraţionale din muzica românească, „HIT Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, semnată de artistul Florin Grozea, Editura Polirom. Alături de autor vor fi Mihai Găinuşă, Dan Popi şi Marian Soci.

HIT Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, cu o prefaţă semnată de Mihai Găinuşă, conţine 100 de idei şi sfaturi inspirate din poveştile de succes ale artiştilor români peste hotare.

Cartea aduce un suflu nou şi provoacă cititorul, prin poveşti adevărate, dar şi prin sfaturile unuia dintre cei mai îndrăgiţi artişti să inoveze, să îşi pună pe portativ creativitatea şi să găsească cheia succesului. Urmaţi aceste sfaturi şi în scurt timp, dintr-un artist independent cu resurse financiare limitate, puteţi deveni un autor de hituri sau un star internaţional.

Hit Yourself se adresează atât profesioniştilor din industriile creative, cât şi celor care sunt pasionaţi de domeniul muzicii sau doar curioşi să cunoască artistul din backstage.” (editorii)

El însuşi un artist de succes, Florin Grozea îşi deschide ghiozdanul cu idei şi secrete astfel încât cititorii să se servească direct de la sursă. Vei citi prima carte inspiraţională despre muzica românească şi vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea îţi vor da motive să fii mândru (poate pentru prima dată?) de artiştii noştri. O carte necesară oricărui tânăr care lucrează într-o industrie creativă, dar şi o lectură provocatoare pentru cei care vor să afle secretele din spatele succesului internaţional. (Mihai Găinuşă)

Număr de vizualizări :947


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro