”STOP JOC” de Cosmin Paulescu, la galeria ”geam MAT”

mai 12th, 2013 | By | Category: Postcard

Joi, 16 mai 2013, de la ora 19.00, la galeria „geam MAT” a Muzeului de Artă din Timișoara, (Piața Unirii colț cu str. Mercy), va avea loc vernisajul expoziției instalație-obiect ”STOP JOC” de Cosmin Paulescu. Curatori: Bogdan Rața & Mihai Zgondoiu. Expoziția poate fi vizitată în perioada 16 mai – 16 iunie 2013.

„ PRIMII ÎN SPORT – PRIMII LA ÎNVĂȚĂTURĂ”, era textul unei lozinci din sala de sport unde îmi asumam primele experiențe sportive ca elev al ciclului gimnazial în perioada anilor ’80. Acest citat – lozincă, recuperat din memoria noastră reziduală și colectivă mi-a inspirat construcția unui întreg segment vizual cu tentă sportivă, ciclul de lucrări „Harta”. Cosmin Paulescu (Cozo)

Organizator: Muzeul de Artă din Timișoara

Partener: Fundația HERCZEG
Parteneri media: www.oradetimis.ro, www.agentiadecarte.ro, www.modernism.ro

Număr de vizualizări :1235


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro