Start pentru înscrierile la Workshop-ul de film pentru liceeni

apr. 29th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 31 mai -9 iunie 2013, în cadrul celei de-a 12-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), va avea loc cea de-a 11-a ediţie a atelierului de film Let`s Go Digital!, care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toată ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video. Ultima zi de primire a aplicaţiilor este 17 mai 2013.

Timp de 10 zile participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesională, fiind îndrumaţi de profesionişti din cinematografia românească.
Nu în ultimul rând, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului şi vor avea ocazia de a intra în contact cu diferite personalităţi din industria cinematografică.
Cei 15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii făcută de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj, vor lucra în echipe de câte 3, pornind de la o temă dată, la finalul workshop-ului rezultând 5 filme de scurt metraj. Acestea vor fi proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat în cadrul Let’s Go Digital! 2012. Scurt metrajul câştigător va fi premiat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.
Mai multe detalii pe www.tiff.ro sau accesând link-ul la http://tiff.ro/content/inscriere-online-0.

Număr de vizualizări :856


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro