Mihai Constantin Ranin a revenit la conducerea Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgovişte

apr. 28th, 2013 | By | Category: Proiecte

Regizorul şi scenograful Mihai Constantin Ranin a fost propus şi votat, joi, 25 aprilie 2013, de Consiliul Local al Municipiului Târgovişte să asigure interimatul conducerii Teatrului Municipal Tony Bulandra Târgovişte. Regizorul se întoarce, astfel, în teatrul pe care l-a constituit şi l-a consacrat, între 2002 până în 2010, luna aprilie, când a fost demis de Consiliul Local. Ranin are 120 de zile de directorat interimar până la organizarea concursului pentru postul de director al teatrului. Propunerea pentru interimatul lui Constantin Ranin a venit din partea grupului PNL din consiliu, regizorul fiind o perioadă de timp şi preşedinte al liberalilor târgovişteni.

Mihai Constantin Ranin este conf.univ.dr. al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Teatru şi Televiziune, predând cursuri de regie şi practică. Între 2002-2010, a fost fondatorul şi directorul general al Teatrului Municipal Tony Bulandra Târgovişte. Între 2007-2009, a fost fondatorul şi  directorul  Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Babel de la Târgovişte. Este considerat unul dintre cei mai importanţi manageri culturali din România şi un creator de instituţii ale artelor spectacolului.

Număr de vizualizări :2643


2 Comments to “Mihai Constantin Ranin a revenit la conducerea Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgovişte”

  1. victor ioan frunza spune:

    anunțul conține o eroare! mare! dl mihai constantin ranin nu a fost „demis de consiliul local”. a fost evaluat de o comisie de specialiști și nu a obținut nota de trecere. acum, consiliul local, dominat de usl, îl pune interimar. asta e stirea corectă.

  2. Roberta Sima-Dinicu spune:

    A fost demis de dumneavoastra, domnule Victor Ioan Frunza, cel care i-ati acordat nota 1,85, in timp ce a primit peste 7, 50 de la toti ceilalti evaluatori. „Specialistul” ati fost dumneavoastra si nu e corect sa numiti adunatura celorlalti cinci membri, „comisie de specialisti”, atata vreme cat toti au notat peste 7… Oamenii aia erau din alta „piesa”! Sau invers!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro