Festivalul E-Motional: corpuri și orașe în mișcare

apr. 3rd, 2013 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 12-14 aprilie 2013, Bucureștiul va fi pus în mișcare cu evenimentul final al proiectului ”E-Motional Bodies & Cities” – „Festivalul E-Motional: corpuri și orașe în mișcare”, organizat de Fundația Gabriela Tudor în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București, la Muzeul Național de Artă Contemporană și ZonaD – studio Paradis Serial.

În cadrul mini-festivalului va avea loc o serie de vernisaje de instalații foto-video, evenimente și prezentări publice dedicate procesului de cercetare artistică E-Motional, spectacole de dans contemporan din România, Letonia, Cipru și Turcia, dintre care două co-producții internaționale prezentate în premieră, precum și două mese rotunde dedicate proiectelor europene și colaborării artistice la nivel internațional. Festivalul aduce împreună peste 40 de artiști și profesioniști ai dansului participanți în program, invitați din țările proiectului – România, Irlanda, Letonia, Cipru, Marea Britanie, Turcia, precum și din Portugalia, Olanda, Japonia și SUA.

Festivalul este susținut financiar prin programul Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene și prin Fundația Culturală Europeană (Amsterdam) în cadrul proiectului E-MOTIONAL Bodies & Cities.

E-MOTIONAL este un proiect de Cosmin Manolescu și Ștefania Ferchedău.

Număr de vizualizări :962


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro