Clubul de Lectură Nemira, la a doua ediție

apr. 21st, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 22 aprilie 2013, ora 19:00, în incinta librăriei Cărtureşti – Verona (Bucureşti), la mansardă, va avea loc a doua întâlnire a Clubului de Lectură Nemira, organizat de Editura Nemira în parteneriat cu Librăriile Cărturești și Lords of the Boards. Cu această ocazie se va dezbate volumul ”Dune”, de Frank Herbert. Invitaţi: scriitorul Marian Truţă şi alţi invitaţi speciali.

Dincolo de literatură, ”Dune” este pe bună dreptate un nucleu cultural. Regizori celebri au prelucrat complexa sa intrigă, s-au scris cărţi laudative şi ofensive deopotrivă pornind de la miza ei literară, s-a compus muzică pretextând motivele ei ficţionale, mişcări sociale ce şi-au găsit în vizionarismul cărţii o motivaţie serioasă de a demara proiecte concrete.

Cititorii vor avea parte de activităţi antrenante, provocări, dezbateri şi numeroase surprize oferite de partenerii noştri. Toţi cei care doresc să participe se pot înscrie la Clubul de Lectură Nemira accesând următorul link.

Număr de vizualizări :1256


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro