Caravana Cărţii Ştiinţifice, la Facultatea de Teologie Romano-Catolică

apr. 24th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 25 aprilie 2013, începând cu ora 09:00, la Facultatea de Teologie Romano-Catolică (str. G-ral Berthelot nr. 19, Bucureşti), cadrele didactice, studenţii, publicul larg au ocazia să cunoască lucrările de valoare recent apărute la Editura Universităţii din Bucureşti (EUB). Astfel, au fost selectate riguros pentru toţi vizitatorii cele mai importante titluri din domeniile teologie romano-catolică, istorie, filosofie şi filologie.

Ca invitată de onoare, prezenţa Caravanei EUB în acest lăcaş este ocazionată de desfăşurarea dezbaterii „Martori ai credinţei”, eveniment care face parte din seria conferinţelor Facultăţii de Teologie Romano-Catolică pe tema “Raţiunile Credinţei”, la care sunt invitaţi să participe Î.P.S. Francisco-Javier Lozano Sebastián şi P.S Mihai Frăţilă.

Număr de vizualizări :919


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro