“Astrologie orară” de Mihaela Dicu

apr. 14th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 19 aprilie 2013, ora 18.30, la Librăria Bastilia (Pţa Romană nr. 5) din Bucureşti, va avea loc lansarea celui mai nou volum semnat de Mihaela Dicu, “Astrologie orară”, Editura Polirom. Volumul este disponibil şi în format electronic. Invitaţi, alături de autoare: Prof. Firicel Ciarnău – membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Astrologilor din România, coordonatorul Şcolii de Astrologie FIDELIA; Cercetător ştiinţific biochimie Elena Manea – Vicepreşedinte al Asociaţiei Astrologilor din România, coordonatoarea cercului de astrologie STEAUA POLARA; Astrolog Anca Martin – realizatoarea rubricii Horoscop, emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ANTENA 1 TV.

„Pentru orice întrebare concretă, din orice domeniu, se poate întocmi o hartă astrologică. Studiul acestei hărţi, axat în principal pe interpretarea relaţiilor dintre planete şi a amplasării acestora în zodii şi în casele astrologice, conduce la descrierea cu o exactitate uimitoare a cursului evenimentelor legate de întrebarea pusă. Cartea prezintă terminologia şi tehnicile de interpretare specifice acestei ramuri a astrologiei, însoţite de exemple ilustrative şi de o secţiune de anexe care detaliază noţiuni necesare pentru o analiză corectă. Mihaela Dicu oferă în premieră pentru România un veritabil manual de astrologie orară, excelent documentat şi bine sistematizat, care se adresează atât astrologilor profesionişti dornici să se specializeze în această ramură, cât şi începătorilor în domeniu.” (editorii)

Mihaela Dicu este preşedinta de onoare a Asociaţiei Astrologilor din România (AAR) şi membră a Centre d’Etudes, de Documentation et de Recherches sur l’Astrologie (CEDRA), Franţa. În prezent este conferenţiar, autor, traducător, redactor, cercetător şi consilier pe teme astrologice. Susţine cursuri şi conferinţe în ţară şi în străinătate. Scrie din anul 2000 pentru portalul eAstrolog.ro şi a semnat timp de 10 ani rubrica de astrologie a revistei Avantaje. În perioada 2002-2004 a realizat emisiunea „Interferenţe astrale” la TV Terra Sat Craiova.

A mai colaborat cu Jurnalul NaţionalScrisul RomânescGazeta de SudZiarul de Iaşi20 AniJoyThe OneBabyCelebrity,AstroGlob, catchy.ro şi clubdiverta.ro. Este membru fondator al revistei electronice Astrele.ro, care apare fără întrerupere din martie 2002, şi proprietar al celui mai mare grup de discuţii astrologice în limba română, Acubens, pe care l-a fondat în februarie 2000. Din 2004 organizează în fiecare vară la Craiova simpozionul naţional de astrologie Astro-Festival, în colaborare cu AAR. La Editura Polirom a publicat volumele Zodiacul. Cartea semnelor astrale (ed. I, 2007; ed. a II-a, 2009), Primul pas spre horoscop. Planete şi asteroizi în semne (2008), Numerologie practică (2010) şi a tradus din limba franceză Astrologie previzională pentru începători de Catherine Aubier (2006).

Număr de vizualizări :1956


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro