Salon literar cu Márton Evelin, la Institutul Balassi

mart. 13th, 2013 | By | Category: Eveniment

Marţi, 19 martie 2013, ora 18:30, la Institutul Balassi, Centrul Cultural al Republicii Ungare Bucureşti, va avea loc evenimentul Salon literar cu Márton Evelin. Partener de dialog: poetul Fekete Vince, redactor-şef adjunct al revistei Székelyföld.

„După câţiva ani în care a trăit la Bucureşti, tânăra scriitoare descrie suprarealismul ocazional al Bucureştiului privit cu ochi ageri. Tema discuţiilor o constituie aceste texte publicate de curând în revista culturală Székelyföld, prin tonul intim însă scriitoare ne permite să pătrundem în viziunea artistică a unui reprezentant feminin al prozei maghiare contemporane: „Scrisul este ca dragostea, sau dragostea e ca scrisul: nu ştiu unde, când şi de ce a început, şi nu ştiu unde duce.” (Márton Evelin)

Mai multe informaţii aici: http://www.bumkk.ro/index.php/ro/salon-literar-cu-marton-evelin

Număr de vizualizări :1440


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro