Cel mai mare concurs de ilustrații din România, la Comic Con

mart. 26th, 2013 | By | Category: Eveniment

Cel mai mare și mai important concurs de desen din România va avea loc la East European Comic Con (EECC) cu premii în valoare totală de 500 Euro oferite de Faber-Castell. Acordarea premiilor pentru concursul de ilustrații va avea loc duminică seara. Concursul se desfășoară de sâmbătă, 30 martie 2013, începând cu ora 10:00 până duminică, 31 martie 2013, ora 18:00. Tema concursului de ilustrații este „Eroi”. EECC este prima convenție de acest gen organizată în spațiul est-european și își propune să ofere o experiență unică vizitatorilor. Evenimentul se va desfășura în București, în perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul Național al Copiilor.

Persoanele care doresc să participe la concursul de ilustrații se vor înscrie direct la standul Faber-Castell din cadrul EECC în prima zi a convenției, sâmbătă, 30 martie 2013. Participanții vor primi o hârtie A3 cu un sticker pe care își vor scrie numele; după ce vor termina, aceștia vor preda ilustrația la standul Faber-Castell. Juriul concursului de ilustrații este reprezentat de artiști și un reprezentat al Faber-Castell din România.

Premiile pentru concursul de ilustrații sunt oferite de partenerul și sponsorul evenimentului EECC, Faber-Castell. Premiile sunt după cum urmează: premiul I – Cutie Lemn 95 Buc Pitt Monochrome Faber-Castell și Pitt Artist Pen Manga Starter Set Faber-Castell; premiul II – Artist Pen Cutie Studio 48 Buc Faber-Castell și Pitt Artist Pen Manga Set 8 Buc de Bază Faber-Castell; premiul III – Pitt Artist Pen Big Brush Cutie Atelier 12 Buc Faber-Castell
și Pitt Artist Pen Big Brush Set 4 Buc Gri Cald Faber-Castell și premiul IV: Pitt Artist Pen Manga Starter Set Faber-Castell.

Informații suplimentare despre convenția EECC se găsesc pe site-ul evenimentului, http://www.comic-con.ro/ și pe pagina de facebook a EECC.

Număr de vizualizări :1418


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro